Запитання та відповіді ⋆ SKILLS

Запитання та відповіді

Любі батьки, наш дитячий клуб росте разом з Вашою дітворою. І так само, як у діток з’являється багато запитань у процесі дорослішання, у SKILLS з’являється дедалі більше запитань від Вас. Це нормально і ми з радістю відповімо на кожне з них! У кейсах нижче є багато корисної інформації про діяльність нашого Дитячого клубу.
УВАГА! Якщо Ви придумали супер-складне запитання, на яке не має відповіді жоден кейс – подзвоніть на рецепцію і ми надамо Вам необхідну інформацію 😉

Вступ у SKILLS

  1. Як можна записатися на пробне заняття, скільки воно коштує?

Пробне заняття у SKILLS – безкоштовне! Воно може бути проведене у формі уроку або у формі тестування. То ж дзвоніть на рецепцію, записуйтесь, беріть змінне взуття та хороший настрій, а всі навчальні матеріали дитині видасть вчитель!

  1. Чи є у SKILLS вступний внесок?

Ні, ми не беремо вступних внесків та будь-яких інших доплат за навчальні матеріали. Ви платите тільки за абонемент, який вибрали.

  1. Якщо нам сподобалося, які наші дії?

Чудово! Ми будемо раді бачити Вас у SKILLS. Повідомте ношого адміністратора, що Ви маєте намір заключити контракт, щоб вона забронювала за вами місце та ознайомтесь з розділом «Батькам/Документи для вступу». Чекаємо на наступному занятті!

  1. Чи можна батькам бути присутніми на перших заняттях з дитиною?

Наша політика – відкритість та прозорість. Ви помітили, що у кабінетах є камери, а двері та стіни прозорі. Отож, це все для Вас! Ви можете почекати свою дитину в затишному куточку для батьків та поспостерігати через віконце як малюк поводить себе в дитячому колективі. Але, зрозумійте правильно – присутність незнайомої тьоті чи дяді може збентежити інших діток, які прийшли самі, без дорослих. Повірте, наші вчителі не дадуть засумувати навіть найактивнішим малюкам і не покинуть тих, хто трошки соромиться.

Документи

  1. Навіщо стільки документів для вступу?

Дитячий клуб SKILLS є юридичною особою, що працює виключно за письмово укладеними договорами. Копії паспорту батьків та свідоцтва про народження дитини є додатками до договору та потрібні виключно для внутрішньої документації клубу. Довідка про здоров’я дитини є обов’язковою умовою відвідання занять. Це для безпеки кожної дитини і, в першу чергу, Вашої. В анкеті вказується основна інформація про дитину, батьків та людей, які можуть забирати дитину з клубу.

  1. Якщо я не хочу залишати копію свого паспорту?

Зауважте, інформація про клієнтів клубу не розповсюджується третім особам. І ми не вимагаємо у Вас копію ідентифікаційного коду. Копія паспорту іде як додаток до договору. Якщо все ж Ви не хочете залишати копію, своїм підписом у договорі Ви підтверджуєте правильність заповнення даних про Вас та дитину і можете не надавати копії документів.

  1. В якій формі потрібна довідка від лікаря?

У будь-якій. Ми приймаємо всі форми довідок, головне – печатка лікаря. Щоб не ускладнювати життя, Ви також можете взяти копію довідки у шкільної медсестри чи у садочку (в навчальних закладах є ці документи).

  1. Навіщо два договори?

Після того, як Ви ознайомились з текстом та підписали договори, один примірник повертаєте у SKILLS, а інший залишається у Вас.

  1. Кожен рік треба підписувати новий договір?

Ні, умови договору залишаються без змін, а от Додаток 1 до договору (сторіка 5) буде оновлюватися щороку. Там вказано назву курсу та час, вартість абонементу та знижки і розклад канікул у SKILLS на актуальний навчальний рік – ці пункти змінюються щороку.

  1. Якщо дитина передумає відвідувати курси, або в нас зміниться розклад, як розірвати договір?

Всі ми люди і життя іноді вносить несподівані корективи в наші плани, і ми це розуміємо. АЛЕ! Згідно договору, якщо Ви з будь-якої причини більше не плануєте відвідувати курс, письмово повідомте адміністрацію клубу за 1 (один) місяць до бажаної дати розірвання договору. Договір буде розірвано, місце в групі за дитиною не зберігається.

Пропуски та відпрацювання

  1. Скільки занять можна відпрацювати і за яких умов?

Відпрацювати можна лише заняття, пропущені через хворобу (але не більше 2 занять на місяць) за умови, що батьки за 1 добу до початку заняття попередили адміністрацію клубу про відсутність дитини та надали відповідну довідку про хворобу. Відпрацювати заняття можна з іншою групою або на іншому курсі чи майстер-класі. Гроші за пропущені заняття не повертаються.

  1. Якщо ми поїдемо до бабусі, пропущені заняття можна відпрацювати?

Ні. Відпрацювати можна лише заняття, пропущені через хворобу. Пропущені з інших причин заняття не відпрацьовуються, гроші за них не повертаються. Чому? Бо заняття відбуваються за розкладом, погодженим завчасно, вчитель приходить на заняття, готує матеріали, місце в групі за дитиною зберігається. Послуга відбувається не залежно від того, їдете ви до бабусі, чи йдете на урок.

  1. Заняття, що припадають на канікули відпрацьовуються?

Структура року розроблена таким чином, що у кожному календарному місяці, є та кількість занять, за яку Ви заплатили. Тобто, кожен місяць має повних 4 навчальних тижні. Дні канікул клубу не включаються в оплату.

  1. Якщо заняття випало з вини Клубу?

За рік роботи у SKILLS такого не було, але, якщо виникнуть обставини, з якими ми не зможемо швидко справитись і заняття доведеться відмінити, ми одразу Вас повідомимо і обов’язково перенесемо його на зручний для Вас час, або компенсуємо його вартість.

  1. Якщо дитина довго хворіє, гроші повертають?

Якщо так склалося, що за станом здоров’я дитина буде відсутня більше 4 тижнів, а батьки заздалегідь повідомлять про це адміністрацію клубу та нададуть відповідні медичні довідки, рахунок за час хвороби не виставляється, місце в групі за дитиною зберігається. Будьте здорові!

  1. Ми їдемо на відпочинок, чи збережеться за нами місце?

Якщо рахунок за цей період буде оплачено, то так. Якщо рахунок не оплачено до 1-го числа, місце в групі за дитиною не зберігається, а 7-го числа договір буде остаточно розірвано.

Оплата

  1. Як платити за навчання?

У будь-якому банку, або через додаток Приват 24 – оплата за реквізитами на юридичну особу.

  1. Не встигли заплатити до 1 числа, будуть штрафи?

Друзі, старайтеся не порушувати умови договору, який Ви підписали. Нами заздалегідь сплановано бюджет та витрати на освітній процес, які не можуть чекати, бо знизиться якість надання послуг. Ви ж хочете, щоб діткам вчасно видали навчальні матеріали, кабінети були укомплектовані відповідним обладнанням, а вчитель без затримки отримав заробітну плату та прийшов на урок? Ми теж цього хочемо. Штрафів у SKILLS немає, але просимо Вас відповідально ставитися до своїх обов’язків перед клубом.

  1. Можна платити готівкою на рецепції?

Ні. Ми не приймаємо готівку, кошти сплачуються виключно на рахунок ТОВ «СКІЛЛС». Реквізити є у розділі «Батькам/Документи для вступу».

  1. У мене помилка в рахунку, що робити?

Перепрошуємо, якщо допустили помилку і обіцяємо негайно її виправити. Зверніться до адміністратора і Ваше питання буде вирішено.

  1. Що робити, якщо ми загубили рахунок?

Перше – подивитися у папці дитини або у портфелі. Не знайшли? Оплатити за навчання можна за банківськими реквізитами, що є у розділі «Батькам/Документи для вступу». Якщо не пам’ятаєте вартість абонементу, можете знайти цю інформацію у Додатку 1 Договору або подзвонити на рецепцію, ми з радістю надамо Вам інформацію.

  1. Ми випадково перечислили більшу/меншу сумму, що робити?

Повідомте про це адміністрацію і ми зробимо Вам перерахунок на наступний місяць.

Приміщення

  1. А дітям не холодно (не жарко) в кабінеті?

У нас є спеціальні датчики, які контролюють температуру в приміщенні, то ж діткам комфортно. В холодні пори року ми вмикаємо теплу підлогу, а у літню спеку охолоджуємо повітря за допомогою системи рекуперації.

  1. Як ви провітрюєте кімнати, там же немає вікон?

Якщо Ви придивтеся, то на стелі помітите білі труби – це постачальники свіжого повітря. Менше, ніж за 30 хвилин система приточно-витяжної вентиляції оновлює кожен сантиметр кубічний повітря на чисте, насичене киснем. Це запорука ефективної роботи мозку та здоров’я дітвори!

  1. У вас є вода?

Так! У нас завжди можна попити водички, а взимку навіть зробити чай) але не переживайте за найменших відвідувачів, наш супер-куллер оснащений секретною кнопкою, що не дозволить діткам обпектися гарячою водою.

  1. У вас є туалет?

Так! І там навіть є дошка з цікавими фактами, яких ви раніше не знали 😉 Просто ми хочемо, щоб кожну хвилину в SKILLS дітвора проводила ефективно. А для малечі є спеціальний степик під раковиною.

  1. Дитина не зможе сама вийти з Клубу?

Найменших відвідувачів ми пильно контролюємо і віддаємо батькам прямо в руки. Але не переживайте, навіть якщо адміністратор тимчасово відлучився з робочого місця, малюк не зможе вийти з клубу без дорослих, адже двері зачиняються на магнітний замок.

  1. Як можна отримати доступ до камер батьківського контролю?

Якщо Ви вже підписали договір та оплатили рахунок, Вам може бути надано онлайн-доступ до камер батьківського контролю з 9.00 до 21.00. На рецепції вам люб’язно допоможуть встановити на налаштувати спеціальний додаток і Ви зможете спостерігати чим займається дітвора.

Освітній процес

  1. За якою програмою навчаємося?

У SKILLS кожен вчитель планує навчальний процес відповідно до віку та рівня знань групи. Коротко про зміст курсів ви можете почитати у розділі «Дітям/Студії». Зазвичай у кожної дитини є папка, куди кожного заняття додаються робочі листки.

  1. У вчителів є педагогічна освіта?

Звісно! І навіть дипломи та сертифікати. Але найголовніше – всі вони професіонали та майстри своєї справи. Ми вибрали кращих педагогів для Вашої дітвори. Почитати про кожного з них Ви можете у розділі «Про нас/Команда».

  1. А у SKILLS є ліцензія?

Наш дитячий клуб надає додаткові освітні послуги та послуги з денного догляду за дітьми (до 4х годин). Ми не видаємо документів про освіту, не є дитячим садочком чи школою. У нас ви можете отримати якісні послуги з позашкільної освіти. Згідно з Постановою КабМіну від 30 грудня 2015 р. № 1187 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності» позашкільна освіта не ліцензується.

  1. Дорослим можна ходити на курси?

О, якщо у Вас виникло таке запитання, ми з радістю запрошуємо Вас на пробне заняття з англійської або німецької мови! Це дуже похвально – тримати мозок в тонусі та вчитися новому, а тим паче, якщо ваша дитина ходить у SKILLS, ми зробимо Вам знижку 10%.

  1. Матеріали видає вчитель, чи потрібно купувати додатково?

Без паніки! Ми не будемо змушувати батьків бігати по магазинах та купувати книги конкретного автора, зошити на 60 аркушів та ручки з синьою пастою. Все це ми зробимо за Вас, і навіть грошей не візьмемо, бо у вартість абонементу входять всі навчальні матеріали! Круто?

  1. У SKILLS є домашка?

Повірте, не тому, що ми такі злі і хочемо загрузити дітей уроками, але так! Домашні завдання є, вони не заберуть багато часу, але дадуть бажаний ефект прогресу та піднімуть рівень успішності дитини… звичайно, якщо їх виконувати. То ж контролюйте, всі домашки повинні бути зроблені!

  1. Ми не бачимо результатів, оцінки погані, що робити?

Насправді таких питань у батьків ще не виникало і у всіх діток є помітний прогрес, але хочемо Вас заспокоїти заздалегідь: навіть якщо Ваш розумаха приніс зі школи погану оцінку, – це може бути одноразовий «прокол», у всіх буває, не сваріть дитину, а запитайте, що було не зрозуміло? З рештою, оцінка – це суб’єктивна думка однієї людини і ми не дивимося на шкільні оцінки, бо класи у сучасних школах на стільки великі, що шкільні вчителі не можуть приділити кожній дитині достатньої уваги та дати час на роздуми, на відміну від SKILLS… І повірте, якщо не буде освітнього результату – Ви дізнаєтесь про це від наших вчителів та отримаєте відповідні рекомендації.

  1. Що це за печатки, які треба збирати?

Головне в навчанні не страх перед вчителем, а мотивація до нових досягнень. Цю мотивацію для дітвори створює спеціальна система печаток нашого клубу: є певні завдання, так би мовити, з зірочкою, виконання яких потребує від дитини більших зусиль і концентрації, ніж зазвичай. І якщо все зроблено правильно – вчитель штампує робочий листок, – печатка зароблена. Збираєш 10 печаток – отримуєш приз. Правда приємно? І нікого не треба змушувати вчитися).

  1. Сертифікат видають в кінці курсу?

Ми видаємо набагато цінніший папірець, ніж картонку А4 зі словом «СЕРТИФІКАТ». У SKILLS є власні, розроблені за міжнародними стандартами ТАБЕЛІ УСПІШНОСТІ, де схарактеризовано навчальні досягнення Вашої дитини. І там не оцінки, і не слова «зарах» – згодні, що цей метод оцінювання дає ну дуууже мало інформації)) У наших табелях є характеристика більш, ніж 20-ти універсальних та навчальних компетентностей: SOFT SKILLS та HARD SKILLS. Такий звіт про успішність дитини видається в кінці навчального року та дає Вам більше інформації, ніж оцінка. Зразок першої сторінки такого табеля Ви можете знайти у розділі «Батькам/документи для вступу».

Абонементи, розклад та групи

  1. Скільки дітей в групі?

Зазвичай, максимальна наповнюваність груп 7-8 дітей, не більше. Це дає можливість вчителю приділити увагу кожному. І не секрет, що формат маленьких груп значно підвищує продуктивність та результативність роботи.

  1. Можна перейти в іншу групу, якщо не підходить час?

Ви можете обрати будь-яку групу згідно актуального розкладу (див. розділ «Дітям/Розклад») за умови наявності вільних місць.

  1. Можна відвідувати заняття поразово?

Ні, у нас виключно абонементна система, де за Вами закріплюється місце у групі. Щодо індивідуальних занять, то вони теж проходять за розкладом, бо навчання, в ідеалі, повинно бути системним та безперервним.

  1. Є знижки?

Є знижки! Заходьте у розділ «Батькам/Ціни» і обирайте, яка знижка Вам підходить. Також у нас є сезонні акції, про які краще всього дізнатись у адміністратора або на наших сторінках у Instagram та Facebook. Посилання можна знайти на головній сторінці під логотипом або у розділі «Контакти».

  1. Групи набирають за віком чи за знаннями?

Щодо дітвори 4-8 років, – однозначно за віком, оскільки знання у цей період даються дітям швидко і легко, а от вікові особливості потребують особливих підходів. Для дітей старше 8-ми років ми стараємося підібрати одногрупників за віком, але в приорітеті рівень знань. Тому не дивуйтеся, якщо на німецьку на рівень А2 ходять і п’ятикласники, і семикласники, а в групі «англійська з нуля» побачите учнів 8-го та 11-го класу разом. Починати ніколи не пізно і ми підтримаємо кожного!

  1. Можна купити пів абонементу?

Ні, абонемент складається з певної кількості занять, які не рекомендовано пропускати, щоб досягти найкращого результату. Ви можете знайти в розкладі групу, графік якої Вам підходить. Якщо такої групи немає, зверніться до адміністратора, ми врахуємо ваші побажання, і розглянемо відкриття нової студії під Ваш запит.

Міні-садочок

  1. Чи є пробний день, скільки він коштує?

Так, якщо ви вирішили спробувати наш міні-садочок – ласкаво просимо! Пробний день для нових клієнтів – безкоштовний. У розділі «Дітям/міні-садочок» ви зможете детально ознайомитися з розкладом, програмою та інформацією, що брати з собою. Не забудьте заздалегідь зареєструватися на рецепції.

  1. У міні-садочку є кухня чи кейтеринг?

Ні, наше приміщення не оснащене кухнею і ми не ризикуємо готувати щось власноруч чи замовляти для діток кейтеринг. Чому? Бо жоден кейтеринг неможливо проконтролювати: де, з яких продуктів і в яких умовах готують дитячі обіди. Ми не можемо ризикувати здоров’ям малечі і годувати їх їжею з коробочки, яку готувала незнайома людина, можливо, навіть без медкнижки. У SKILLS дітки мають час, щоб з’їсти ланч, що з любов’ю приготувала їм мама або тато) А наша вихователька завжди може зробити для дітей чай. На ланч ми рекомендуємо класти овочі та фрукти, печиво, бутерброд, йогурт. У спеку, коли продукти швидко псуються, попросіть виховательку проконтролювати, щоб через годину-півтори нагадала дитині про смачненьку їжу, яку треба з’їсти 😉

  1. Чи виходять діти на вулицю?

Звичайно! А в хорошу погоду навіть 2 рази. У нас є свій дитячий майданчик, що огороджений парканом та зачиняється на магнітний замок, то ж дітвора в безпеці! Ще наша мила двірник прибирає там щодня та підтримує в порядку кожен куточок майданчика.

  1. Якщо дитина хворіє, сума оплати та ж сама?

Для міні-садочку передбачено 10 днів протягом навчального року, які не враховуються у вартість абонементу на наступний місяць, якщо дитина хворіла, а батьки попередили про відсутність та надали довідку про хворобу.

  1. Чим займаються діти у міні-садочку?

У нас є спеціальна програма, яка підтвердила свою ефективність для розвитку малечі та підготовки до школи. Детально з нею Ви можете ознайомитися у розділі «Дітям/Міні-садочок».

  1. Я не встигаю забрати дитину вчасно, що робити?

Не переживайте, Ваш малюк буде під наглядом, якщо у Вас форс-мажор. Ми розуміємо батьків і стараємося «підстрахувати» у критичній ситуації. Не зважаючи на те, що у SKILLS немає штрафів за запізнення, вихователь працює з 9.00 до 13.00, то ж старайтеся забирати діток вчасно.